最新工作坊
2017 年 2 月
工作坊
Jewellery Making Workshops
DATE

2017 年 2 月 2 – 28 日 (需预约): 星期四至星期日

TIME

11:00am – 2:00pm
2:30pm – 5:30pm
7:00pm – 10:00pm
(1堂共3小时)

VENUE

H403, Hollywood

View details
工作坊
Go Beyond Convention Jewellery Workshop
DATE

2017 年 2 月 7,14,21,28 日 (星期二)
(需预约)

TIME

7:30pm / 8:00pm (3.5小时)

VENUE

H206, Hollywood

View details
工作坊
Silver Bangle Making Workshop – by Obellery
DATE

2017 年 2 月 2 – 28 日 (需预约): 星期四至星期日

TIME

11:00am – 2:00pm
2:30pm – 5:30pm
7:00pm – 10:00pm
(1堂共3小时)

VENUE

H403, Hollywood

View details
工作坊
“Metalsmithing First Encounter” Jewellery Workshop
DATE

2017 年 2 月 7,14,21,28 日 (星期二)
(需预约)

TIME

7:30pm / 8:00pm (3.5小时)

VENUE

H206, Hollywood

View details
工作坊
Wedding Ring Making Workshop – by Obellery
DATE

2017 年 2 月 1 – 28 日 (需預約): 星期一至星期日

TIME

11:00am – 2:00pm
2:30pm – 5:30pm
7:00pm – 10:00pm
(2堂共6小时)

VENUE

H403, Hollywood

View details
工作坊
Silver Ring Making Workshop – by Obellery
DATE

2017 年 2 月 1 – 28 日 (需預約): 星期一至星期日

TIME

11:00am – 2:00pm
2:30pm – 5:30pm
7:00pm – 10:00pm
(每堂 3 小时)

VENUE

H403, Hollywood

View details
工作坊
Bistro in the Library: 图书馆裡的小酒馆二月对谈 -「味道 / 文字 – 由失落的菠萝油开始说起」
DATE

2017 年 2 月 25 日 (星期六)

TIME

3:00pm – 4:00pm

VENUE

H504, Hollywood – Taste Library

View details
节日推广, 工作坊
甜蜜.神秘.朱古力工作坊
DATE

2017 年 2 月 11 (星期日六) 及 2017 年 2 月 12 日 (星期日)

TIME

1:00pm – 3:00pm

VENUE

H504, Hollywood – Taste Library

View details
节日推广, 工作坊
情人节系列:爱的告示制作班
DATE

2017年2月 3 – 5 & 10 – 12 日 (星期五 – 星期日)

TIME

8:00pm – 9:00pm (星期五)
4:00pm – 5:00pm (星期六)
3:30pm – 4:30pm (星期日)

VENUE

H508, Hollywood


主办
MakerBay
View details
工作坊
Valentine’s Tote Bag | Decor Frame
DATE

2017 年 2 月 6 日 (星期一) – 2017 年 2 月 18 日 (星期六)

TIME

1:00pm – 6:00pm (2小时,欢迎预约)

VENUE

S513, Staunton

View details
工作坊
小小工程师
DATE

2017年2月5, 12, 19 & 26日 (星期六)

TIME

2:30pm – 4:30pm

VENUE

H508, Hollywood


主办
MakerBay
View details
工作坊
啡嚐乐
DATE

2017 年 2 月 5 及 19 日 (星期日)

TIME

2:30pm – 3:00pm (分享会)/
3:00pm – 5:30pm (品味时段)

VENUE

H504, Hollywood – Taste Library

View details
工作坊
年轻创客系列
DATE

2017年2月4, 11, 18 & 25日 及 3月4日 (星期六)

TIME

请参阅时间表

VENUE

H508, Hollywood


主办
MakerBay
View details
展览, 工作坊
NIFTY GALA
DATE

2017年2月3日 (星期五) – 2017年2月28日 (星期二)

TIME

6:00pm – 9:00pm (星期一 – 星期五)
12:00nn – 9:00pm (星期六 – 星期日)

VENUE

S510, Staunton


主办
香港艺术手作人协会,HamiiG 文化浪游,Mr.Hammers
View details
工作坊
印章戒指工作坊
DATE

2017 年 2 月 3 及 17 日 (星期五)
2017 年 2 月 4 及 18 日 (星期六)

TIME

2:00pm – 6:00pm (4 小时)

VENUE

H403, Hollywood

View details
工作坊
情人节系列-自制铜酒架
DATE

2017年2月 3 – 5 & 10 – 12 日 (星期五 – 星期日)

TIME

9:30pm – 10:30pm (星期五)
5:00pm – 6:00pm (星期六)
2:30pm – 3:30pm . 5:00pm – 6:00pm (星期日)

VENUE

H508, Hollywood


主办
MakerBay
View details
We use cookies to optimize website functionality and improve browsing experience. By continuing to use this site, you accept to its use of cookies, or click to find out more.